Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe ian. 27, 2008 in Activism | 0 comentarii

Me, myself and … PES activists

Se spune de cele mai multe ori că structura este construită pe un pilon.În cazul organizaţiilor acest pilon este identitatea construcţiei, nu omul care o construieşte.

Din păcate mulţi oameni cărora le vorbesc de PES activists – militanţii Partidului Socialist European au tendinţa de a mă întreba cine sunt, ce vreau să obţin sau chiar al cui sunt.
Această tendinţă a societăţii româneşti şi a culturii politice postcomuniste trebuie să dispară pentru că în esenţă întrebare pe care aş fi vrut să o aud sau ar fi fost normal să-mi fie pusă trebuia să se refere la ce înseamnă PES activists sau ce stă la baza acestei structuri.

pesactivistspredeal2.jpg

Ca să evitam discuţiile viitoare precizez că sunt un tânăr militant de stânga, unul pur şi dur cum zic prietenii. De la revoluţie până la schimbare, de la egalitate până la echitate, de la progres până la reformă, tot ce defineşte stânga mă defineşte şi pe mine în exprimarea şi felul meu de acţiona.

Cu studii în ştiinţe politice şi drept şi cu o experienţă de viaţă de aproape 8 ani în Belgia şi Franţa, alături de structuri de stânga de tot felul, pot spune cu mâna pe inimă că aceste lucruri NU CONTEAZĂ :)) Cum am ajuns să mă ocup de PES activists România şi prin acest mod să reprezint interesele PES în România – direct şi simplu: dorinţa de afirmare, faptul că am întreţinut o relaţie strânsă de mai mult timp cu PES şi faptul că m-am aflat la locul potrivit la momentul potrivit.

Prin urmare pentru a nu cădea în penibila prezentare voi spune clar : întrebaţi-mă ce este PES activists pentru a vedea cine sunt ….

Astfel acest blog este acela al unui militant socialist în încercarea sa de a construi în România bazele identităţii intelectuale de stângă şi a culturii sociale active.

Cu prietenie,
Victor NEGRESCU
Coordonator Naţional
PES activists România – militanţii PES

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *