Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe mart. 10, 2008 in Activism | 3 comentarii

Cafeneaua europeana: editia I-a

Ieri duminica 9 martie la ora 19h00 a avut loc prima cafenea europeana in Bucuresti pe tematica alegerilor legislative din Spania.

Intr-o atmosfera decontractata la o cafea sau o simpla bere am vorbit despre Zapatero, PSOE si evident si despre problemele ce ne macina de zi cu zi in Romania …

Printre vorbitori am avut placerea sa ii avem pe Titus Corlatean (secretar general PSD), Ana Maria Mosneagu (director executiv Pro Democratia), Luca Niculescu (redactor sef RFI), Dragos Cosmescu (profesor stiinte politice, Fac. St. Politice, Univ Bucuresti) … si multi altii.

titus-corlatean.jpgvictor-negrescu1.jpgpes-activists.jpg

La conferinta au participat militanti de stanga, studenti, tineri si membrii PSD care au incercat sa realizeze un schimb de idei constructive pentru stanga romaneasca.

Cel mai important lucu este ca a fost prima conferinta, au venit oameni si ca foarte multi ne-au intrebat cand urmeaza cea de-a doua dezbatere …

Va multumesc si va astept la urmatoarea.

3 Comentarii

 1. Felicitari pt. organizatori, felicitari pt. gazda si nu in ultimul rand felicitari participantilor, cei care au dat sensul acestui proiect numit „cafeneaua politica”.

  Asa cum am spus si aseara, astept o a II-a editie, iar ca tema as propune o dezbatere cu argumente pro si contra despre VOTUL UNINOMINAL.

 2. As vrea si eu sa felicit toti participantii la cafeneaua politica de duminica si asa vrea sa propun si eu un subiect de discutie pentru o viitoare cafenea: Salvarea Mediului, Idei pentru economisirea APEI si implicarea noastra in aceste probleme.
  Toate bune
  Romeo Voicu

 3. Subscriu la cele scrise de Romeo Voicu.
  Domeniul protectiei mediului reprezinta un subiect sensibil care trebuie tratat la fel de atent ca si celelalte domenii.
  O dezbatere pe acest subiect va propun s-o materializam si la Pitesti sau in orice alt oras din regiunea mea(Regiunea 3 Sud Muntenia).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *