Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe mai 8, 2008 in Sibiu | 3 comentarii

Alege-ţi stăpânii cu grijă

Acest clip absolut genial realizat de Dan Pavel, premiant APTR, a fost interzis spre difuzare pe posturile de televiziune de CNA, motivându-se faptul că este „antisocial” şi „negativist”, că „face apologia comunismului” si că urmează alegerile locale nicidecum prezidentiale. Excesul de zel si pseodoindeligenta unor „secretari” CNA au reusit să cenzureze un clip electoral realizat în conditii grafice excelente si o coloană sonoră pe măsură, Song of the Volga boatmen.

Clipul de la prima vedere ne loveste în plex arătând realitatea crudă cu care ne confruntăm, dacă nu vom înfrunta la vot sistemul parvenit. CNA a afirmat că acest clip instigă telespectatorul să nu meargă la vot. Din punctul meu de vedere acest clip, tocmai că, mă îndemnă să merg la vot, iar românii din „motivatia” filmuletului trebuie să îsi dea seama ca fiecare vot responsabil contează.

http://www.youtube.com/watch?v=srtz7JyoLuI

by Eduard Stoica

3 Comentarii

  1. NU reusesc sa inteleg de ce „clipul” e „genial”. Are o idee relativ coerenta si o executie buna. Dar de aici pana la genial e drum lung…

  2. Dar , scuzati-ma , de ce „alege-ti” si nu „alegeti” , cum am invatat eu ?
    si semnez: Profesoara 🙂

  3. @Adriana: Este corect, imperativ la persoana a doua singular. Sper ca nu esti profesoara de gramatica… 🙂

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *