Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe aug. 31, 2014 in Activism | 0 comentarii

Europarlamentar PSD: „Cineva nu poate fi audiat înainte de a ști pentru ce „

Europarlamentar PSD: „Cineva nu poate fi audiat înainte de a ști pentru ce „

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu susține că propunerea Romaniei pentru postul de comisar european nu poate fi audiată în comisiile parlamentare înainte desemnarii oficiale, de la Bruxelles, a portofoliului țării noastre.

„Este imposibil ca cei nominalizați să fie audiați în Parlament, în conditiile în care Romania nu a primit înca un portofoliu. Este ca și cum un nume vehiculat pentru o funcție de ministru al Culturii ar fi audiat de comisia respectivă, iar ulterior acesta ar fi nominalizat de fapt pentru cea de ministru al Economiei. Procedura oficiala începe în momentul în care Romaniei îi este alocat un portofoliu”, a declarat europarlamentarul, într-un comunicat remis Ziare.com.

Reactia vine dupa ce premierul Victor Ponta a fost criticat pentru că a tinut ascuns faptul că exista doua nominalizari pentru postul de comisar european din partea României.

Pe langa Dacian Ciolos, premierul a înaintat înca o propunere, o femeie, dar a refuzat sa spună despre cine este vorba.

„Ca sa fie si mai clar – dacă domnul Ciolos ar fi fost audiat de comisia de Agricultură din Parlamentul Romăniei în calitate de candidat pentru acest comisariat, iar tării noastre i-ar fi repartizat cel al Extinderii, Justitiei sau Economiei ce s-ar intampla? Am relua procedurile? Evident că cineva nu poate fi audiat inainte de a ști pentru ce”, a mai spus Negrescu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *