Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe feb. 28, 2015 in Activism, Campanii, Giurgiu, Șansa la Cultură, Slider | 0 comentarii

„Șansa la cultură”- PES Activists Giurgiu

„Șansa la cultură”- PES Activists Giurgiu

PES activists Romania a lansat la nivel național, programul “ȘANSA LA CULTURĂ”, un program ambițios dar, în același timp cu caracter social și de promovare a accesului tuturor la cultură și artă.

Programul a fost demarat la Giurgiu pe data de 27 februarie și constă în promovarea spectacolului cu piesa “46 DE PAȘI”, susținut la Teatrul Tudor Vianu.

Este vorba despre o premieră mondială a punerii în scenă a acestei piese scrise de dramaturgul și regizorul bulgar – Orlin Diakov – spectacol inclus în Proiectul Dunarean Giurgiu-Ruse, iar distribuția este cât se poate de… românească, astfel că în rolul lui Pierre este Pavel Barsan, în rolul lui Boris joacă actorul Mihai Ripan, iar rolul chelneriței îi revine talentatei Alexa Popa.

“Totul a plecat de la greutățile pe care le întampină această echipa minunată de la Teatrul Tudor Vianu și i-am venit în intampinare directorului instituției, Mircea M. Ionescu cu inițiativa de promovare și susținere a acestui spectacol.

Inițiativa PES activists Giurgiu i-am expus-o și europarlamentarului Victor Negrescu – președintele PES activists Romania care, cunoscând problemele de subfinanțare ale actului cultural în general, a preluat initiațiva la nivel național”, a precizat președintele Pes Activists Giurgiu George Pălălău.

sansa la cultura giurgiu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *