Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe mart. 17, 2015 in Activism, Botosani, Campanii, Naționale, Șansa la Cultură, Slider | 0 comentarii

„Șansa la cultură”- PES Activists Botoșani

„Șansa la cultură”- PES Activists Botoșani

Campania „Șansa la cultură” demarată de PES Activists Romania a ajuns și la Botoşani. ”Practic, această campanie constă în a oferi posibilitatea cât mai multor persoane să aibă acces la cultură, la artă. Ştim că nu toată lumea îşi permite să aibă acces la astfel de servicii, dar noi încercăm să le înlesnim eforturile”, a declarat Victor Negrescu, preşedinte PES Activists Romania.
Organizația PES Activists Botoșani a oferit copiilor de la Grădinița “Il Girotondo” și celor de la Centrul social de zi pentru copiii afați în situații de risc social, invitații la Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” Botoșani.
“Pe această cale doresc să mulțumesc actorilor de la teatrul Vasilache, pentru gestul minunat de a interpreta piesa “Punguța cu doi bani” în fața acestor copii aflați în situații deosebite din punct de vedere social. Chiar dacă țara noatră nu-i atât de dezvoltată material, noi putem evolua ca fiind o societate civilizată și cultă”, a declarat Dana Lăzăruc, coordonator PES Activists Botoșani.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *