Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe mart. 26, 2015 in Activism, Maramureș, Media, Șansa la Cultură | 0 comentarii

„Șansa la cultură” – PES Activists Maramureș

„Șansa la cultură” – PES Activists Maramureș

PES Activists România a inițiat un nou proiect intitulat ”Șansa la cultură”, proiect care se adresează în special copiilor și tinerilor și are ca scop educația culturală a generației viitoare. PES Activists are filiale în întreaga țară, iar reprezentanții PES Activists din România se implică în a aduce acest proiect cât mai aproape de generația tânără.

Și în Maramureș există o filială a PES Activists, iar președinte a fost desemnată Raluca Simu, consilier parlamentar în cadrul cabinetului senatorial al ministrului delegat Liviu Marian Pop. În cadrul proiectului ”Șansa la cultură”, coordonat în Maramureș de Raluca Simu, 30 de copii au participat miercuri, 26 martie, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, unde au avut ocazia de a viziona o piesă extrem de îndrăgită de cei mici, ”Capra cu trei iezi”.

Copiii s-au declarat extrem de încântați de felul în care și-au petrecut timpul liber într-un mod educativ. ”Încercăm să arătăm faptul că prin petrecerea a câteva ore  de cultură, tinerii pot fi educați prin joacă, iar timpul liber poate fi umplut într-un mod educativ, plăcut pentru toți participanții.
Avem în vedere noi obiective în acest proiect care îl considerăm a fi unul benefic pentru tânăra generație”, a arătat coordonatorul proiectului ”Șansa la cultură”, Raluca Simu, președinte PES Activists Maramureș.

 

7

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *