Meniu Pagini
TwitterRssFacebook
Meniu Categorii

Publicat de pe aug. 20, 2018 in Activism, Slider | 0 comentarii

Încercările de a afecta relațiile europene ale PSD vor fi sortite eșecului. PSD este un partid respectat în familia socialiștilor europeni.

Încercările de a afecta relațiile europene ale PSD vor fi sortite eșecului. PSD este un partid respectat în familia socialiștilor europeni.

 

PES activists România consideră că tentativele de a afecta relația dintre Partidul Social Democrat și familia social-democrată europeană, recent vehiculate în spaţiul public, sunt regretabile. PES activists România subliniază faptul că Partidul Social Democrat este un partid respectat în Partidul Socialiștilor Europeni (PES) și în Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European (S&D), iar aceste tentative vor fi sortite eșecului.

”Condamnăm ferm încercarea de a afecta poziția Partidului Social Democrat în plan extern. PSD și-a câștigat locul în familia social-democraților europeni prin dinamism și implicare, prin guvernările performante pe care le-a oferit României, prin rezultatele obținute pentru oameni și inclusiv prin rezultatele electorale. PSD respectă și susține deopotrivă valorile Uniunii Europene și valorile social-democrației europene, iar acest lucru este cunoscut și recunoscut. Anul acesta socialdemocrația românească a celebrat 125 de ani de la crearea primului partid românesc cu o astfel de orientareiar Partidul Social Democrat își asumă pe deplin tradiția și moștenirea lăsată de socialdemocrații români”, a declarat Victor Negrescu, președintele PES activists România.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *